communicatiehelmen voor motor en brommer-instructie

Voor professionele motorrijscholen levert complete communicatie-helmen. Wij staan garant voor het totaalproduct, waarbij u kunt beschikken over topkwaliteit zonder zelf te knutselen. De communicatie-helmen zijn ook te gebruiken voor bike-bike communicatie.

 

Schuberth C3 communicatiehelm

 

 

 

NOLAN N-104 communicatiehelm

 

 

HJC FS-max communicatiehelm

 

 

HJC AC-3 communicatiehelm

 

 

 

 

Naast deze voorbeelden leveren wij ook andere typen helmen op aanvraag, of monteren het systeem in uw helm.

Alle communicatiehelmen zijn uitgevoerd met headset : beugel-microfoon,  2 luidsprekers en een spiraalkabel (PUR hyperflex).

beugel-microfoon

Onderdrukt achtergrondgeluid, zolang de microfoon niet direkt in een zware turbulentiestroom zit.  Motorgeluid bijvoorbeeld, wordt nauwelijks doorgegeven in de microfoon. Conventionele systemen laten niet alleen uw stem horen, maar ook alle ongewenste achtergrondgeluiden zoals het ruisen v.d. helm, wat op de snelweg niveau’s van 110 dB SPL kunnen zijn. Deze ruis wordt met dit systeem onderdrukt.

Luidsprekers

De luidsprekers kunt u gebruiken om te communiceren van motor-naar-motor, of voor het in de gaten houden van uw accupack. De MTRX portofoons geven een signaal als de batterijspanning laag is.

Spiraalkabel (PUR hyperflex)

Op deze kabel kunt u de portofoon kabelgarnituur (bijvoorbeeld KENWOOD-XLR, zie prijslijst) aansluiten, voor verbinding met uw portofoon.

voor meer informatie mail...

Standaard leveren wij kabelgarnituren voor KENWOOD en portofoons.

Houdt u er rekening mee dat systeem-helmen over het algemeen een hoger lawaainiveau produceren dan integraalhelmen. Het is absolute noodzaak om aangemeten gehoorbeschermers te dragen bij langere ritten. Een stillere helm is gevaarlijker omdat deze uw oren ook beschadigen, terwijl het minder snel opgemerkt wordt. Een 'lawaaiige' helm met goede gehoorbeschermers rijdt altijd stiller dan de 'stilste' helm zonder gehoorbescherming.